Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten!
* verplicht veld

Koop een Zweedse fakkel

Wat licht in deze donkere dagen is welkom. Ook op warme zomeravonden zorgt houtvuur voor dat tikkeltje extra sfeer. Geen droog hout of kampvuurplaats voorhanden? Geen probleem, een Zweedse fakkel biedt de oplossing. Deze vuurtjes zorgen voor enkele uren gezellige warmte en licht in de tuin.

 

De Zweedse fakkels zijn gemaakt van de houtresten uit de natuurgebieden van Natuurpunt Maldegem-Knesselare. De fakkels zijn ongeveer 20 cm diameter en 40 cm hoog. Je betaalt 6 euro per stuk. Met je aankoop ondersteun je het beheer van de natuurgebieden van Natuurpunt Maldegem-Knesselare. Volg hen op facebook en op www.natuurpuntmaldegemknesselare.be.

 

Bestel je fakkel(s) bij Wendy Cromheecke, wcromheecke@gmail.com.

Ze zijn ook beperkt verkrijgbaar in ons secretariaat in Eeklo.

 

Hoe gebruiken?

Zet de Zweedse fakkel in zand, op beton of op een andere onbrandbare ondergrond. Leg in het midden van de stam een aanmaakblokje of fijne takjes en een beetje papier. Gebruik een lange lucifer. Ontsteek de fakkel enkel buiten en geniet van enkele uren gezellige warmte en licht. Gebruik je gezond verstand, speel niet met vuur.

 

Steun de natuurgebieden van Maldegem en Knesselare

Doe een gift voor onze natuur. Je krijgt een fiscaal attest vanaf een bedrag van 40 euro, waarmee je tot 40% van het bedrag kan terugkrijgen via je belastingen. Overschrijven kan op rekeningnummer BE56 2930 2120 7588 van Natuurpunt Beheer, Coxiestraat 11, 2800 Mechelen, met in de mededeling 'projectnr. 3620 Maldegem-Knesselare’.