Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten!
* verplicht veld

Leg de natuur onder je kerstboom!

(foto: Ludo Goossens)

 

Wat leg jij onder de kerstboom? Hieronder vind je inspiratie voor een origineel geschenk.

 

Schenk een lidmaatschap van Natuurpunt. Leden ontvangen het driemaandelijkse Natuur.blad en informatie over activiteiten van Natuurpunt in hun buurt. Meetjeslanders krijgen bovendien ook het tijdschrift 'Natuur en landschap Meetjesland'. Met je lidkaart krijg je bij verschillende handelaars een fikse korting. En dit alles voor 27 euro per jaar. lees meer

 

 

Doe een gift voor de Meetjeslandse natuur. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar, waardoor je tot bijna de helft van het bedrag kan recupereren via je belastingsformulier. Bekijk het overzicht van de Meetjeslandse Natuurpunt-projecten.

 


In de ‘Meetjeslandkalender 2018’ vind je prachtige natuur- en landschapsfoto’s van Ludo Goossens. Deze wandkalender is te koop voor 10 euro op verschillende plaatsen in het Meetjesland.

 


Koop het pas verschenen boek ‘De Meetjeslandse bossen’ via Natuurpunt en je schenkt 6 euro aan de Meetjeslandse natuur. Een boek kost 30 euro. Bekijk de verkooppunten.

 


Zorg voor een natuurlijke, gezellige warmte in de tuin of op de kerstmarkt. Onze Zweedse fakkels worden als buitenfakkel gebruikt in de plaats van een vuurkorf. De fakkel is gemaakt van de houtresten uit de natuurgebieden van Natuurpunt Maldegem-Knesselare. Voor 6 euro heb je twee tot drie uur gezellige warmte en licht.

 

Hoe gebruiken, waar kopen?

 

 


Heb je nood aan een winterkuur? De Landschap infusie en de Super Fruit infusie van Aarde-nd-Werk zijn van 100% lokale productie. In deze thee zitten planten uit de Meetjeslandse natuurgebieden. Een doos losse thee van 60 g kost 7,95 euro. Info over de samenstelling van de infusies en bestellen bij de Netelvuur Webshop. Afhalen kan enkel tijdens CA-DOOS dagen (15 en 16 december 2017) of op 23 december (tussen 14u en 17u) bij Netelvuur, Veldhoek 33, 9931 Oostwinkel (Zomergem), 09 259 98 91 of 0472 73 45 18.

 

 

In de online Natuur.winkel kan je heel wat leuke cadeaus bestellen én thuis laten leveren: boeken, nestkasten en voederplanken, verrekijkers en ander materiaal voor op je tochten door de natuur. Ook planten en cadeaus voor kinderen behoren tot de mogelijkheden. Ben je lid van Natuurpunt? Dan geniet je van 10% korting.