Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten!
* verplicht veld

Zonnepanelen op jouw dak?

Meetjesland Zonneland zorgt samen met Energent voor de zon op jouw dak. Een deel van de opbrengst gaat naar de natuur in het Meetjesland!

 

“Nooit eerder zo’n vlotte samenwerking met een aannemer gehad.”

Leen en Bart

 

Doe mee met onze groepsaankoop van zonnepanelen, met vooraf bepaalde prijzen. Wie zich aanmeldt, heeft daardoor een paar weken later al zonnepanelen aan een zeer gunstige prijs. De energiecoöperatie Energent selecteerde hiervoor een lokale aannemer (Linea Trovata) op basis van strenge criteria.


 

De Rolls-Royce onder de zonnepanelen

Energent werkt met panelen van Trina-Solar, een marktleider met hoge scores qua duurzaamheid, financiële stabiliteit en robuustheid, en met hoogrendementspanelen van Panasonic. Je krijgt 25 jaar garantie (op 80% van de maximale productie) voor de panelen en 10 jaar op de omvormer. Een paneel is 1 x 1,65 meter groot.

 

Kosten en rendement

Afhankelijk van het paneeltype varieert de opbrengst tussen 270 en 330 W per paneel. Dat betekent dat je met een twaalftal panelen (kost een goede 4 000 euro) al een rendement kan halen tot zo’n 3 000 kWh, wat volstaat voor een gemiddeld (energiebewust) gezin. De installatie betaalt zich terug in een periode van zeven tot twaalf jaar.

 

Voor groot en klein

Ben je eigenaar van een woning? Vraag ons vandaag nog vrijblijvend advies. Misschien ben je binnen enkele weken al de gelukkige eigenaar van zonnepanelen op jouw dak. Energent is ook actief op zoek naar grote daken van socio-culturele verenigingen, sport- en jeugdverenigingen, horeca en andere bedrijven. We bekijken samen de opties voor een vlotte installatie.

 

Hoe doe ik mee?

1.    Meld je aan op www.meetjeslandzonneland.be.

2.    Binnen de week neemt Energent contact op voor een advies en een budgetraming. Voor complexere dossiers is wellicht een afspraak nodig om de situatie beter in te schatten.

3.    Nog steeds geïnteresseerd? Dan komt de aannemer ter plaatse voor een detailofferte.

4.    Ga je hiermee akkoord, dan liggen de zonnepanelen enkele weken later op je dak.

5.    Na installatie begeleidt EnerGent de finishing touch zoals verzekering en Eandis.

 

Je helpt de natuur!

Per verkochte installatie schenkt Energent 50 euro aan Natuurpunt en Partners Meetjesland. Met dat geld kunnen we projecten uitwerken en stukjes natuur in het Meetjesland aankopen en openstellen.

 

www.meetjeslandzonneland.be - info@meetjeslandzonneland.be - 0472 36 72 70

 

“We werden op geen enkele manier ontgoocheld. We kregen een duidelijke offerte en een persoonlijk dossier met informatie over ons verbruik en de verwachte terugverdientijd.”

Sabine